Tervezés, mérnöki tevékenység

Tervezés, mérnöki tevékenység

 

 1. Ingatlanforgalmi értékbecslések
 2. Költségvetések, árkalkulációk
 3. Felelős műszaki vezetés
 4. Ingatlanközvetítés
 5. Műszaki tervezés
 6. Lakberendezés, belsőépítészet
 7. Épületmakett építés


Cégünk rövid határidővel, magas színvonalon vállal ingatlan értékbecslést, az egész ország területén. Gyors és hathatós segítséget tudunk nyújtani ingatlanvásárlási és hasznosítási döntései megalapozásához.

A mai kor igényeinek és a nemzetközi követelményrendszernek maximálisan megfelelő technikai háttér felhasználásával készítjük el értékeléseinket.

Az ingatlan-értékelés, vagyonértékelés okai az alábbiak lehetnek:

 • Az ingatlan eladása miatti értékelés
 • Az ingatlan bérbeadása miatti értékelés
 • Jelzálog miatti értékelés
 • Biztosítás miatti értékelés
 • Vagyonértékelés
 • Egyéb értékelések

A szakvélemények felhasználhatósága:

 • hitelfedezet biztosítására,
 • árverési érték meghatározására,
 • adás-vétel, csere vagy bármilyen jogügylet (válóper, hagyaték)
 • pályázatok benyújtásához

Az értékbecslési szakvélemény segítségével az eladók a piaci helyzetnek megfelelő, reális áron tudják ingatlanukat eladásra kínálni, így nagyobb a valószínűsége az ingatlan rövid határidőn belüli értékesítésének.

Műszaki tervezés

Engedélyezési-, valamint kiviteli tervek készítése, digitális adatfeldolgozással, és kapcsolattartással, hatósági egyeztetésekkel, illetve engedélyek beszerzésével.

Minden építkezés a pontos tervezéssel kezdődik. A kivitelezést, de a tervezést megelőzően is meg kell tervezni a költségeket, valamint át kell gondolni az energetikai kérdéseket, meg kell fontolni azok strukturális tulajdonságait, hogy később használat során ne kelljen változtatnunk az épületen. Arra törekszünk, hogy mielőtt a terv megvalósul, felhívjuk a figyelmet ezekre a fontos szempontokra. Így megteremtjük annak feltételeit, hogy később ne legyen csalódások, többletköltségek, és az ügyfél teljes mértékben elégedett legyen a házával. Ez az, ami számít!

Felelős műszaki vezetés

Az engedélyköteles építkezések esetén kötelező a felelős műszaki vezető jelenléte az építkezésen. Legfontosabb feladatunk az építőipari kivitelezési tevékenység munkafolyamatainak szakszerű megszervezése, a minőségi követelmények biztosítása, a technológiai, a munkavédelmi és az egészségügyi előírások betartatása, az építési napló vezetése, ellenőrzése, ha erre a kivitelező megbízást ad, a használatbavételi engedélyezési eljáráshoz szükséges felelős műszaki vezetői nyilatkozat kiállítása.

Ingatlanforgalmi értékbecslésekIngatlanforgalmi értékbecslések

Költségvetések, árkalkulációkKöltségvetések, árkalkulációk

Felelős műszaki vezetésFelelős műszaki vezetés

IngatlanközvetítésIngatlanközvetítés

Műszaki tervezésMűszaki tervezés

Lakberendezés, belsőépítészetLakberendezés, belsőépítészet

Galéria

Galéria
Árajánlat kérése

Árajánlat kérése
Referenciák

Referenciák